E-mail:      Jelszó:           Regisztráció    Elfelejtett jelszó
Év:
Hó:
Nap:
box teteje

SLEPP

[1] 2 3 4 5 ... 20   Következő >

Többnapos pecázás Orfűn  (Slepp)

Aki siet, még odaér a 10. Fishing on Orfű fesztiválra, de Lovasi-jubileum már megvolt a nulladik napon.

Dátum: 2017. 06. 21. 08:23

Csak egy zakó takarta Julia Roberts testét  (Slepp)

Az idén 50 éves színésznőt újra – immár ötödször – az év legszebb nőjévé választotta a People Magazin. A tengerparti fotózáson csak egy méretes fekete blézer takarta a testét. Közel az ötvenhez, az alakja ég mindig kapós, most a Calzedonia kérte fel reklámfotózásra.

Dátum: 2017. 06. 18. 08:16

Elnézést kért családjától az újabb borulás miatt  (Slepp)

A baleset után törött térddel mászott ki a lángoló kocsiból Richard Hammond, aki Svájcban szenvedett súlyos autóbalesetet. A Top Gear műsorvezetője egy elektromos szuper-sportkocsit tesztelt, amikor kisodródott, és felborult. Az autó teljesen kiégett. Kórházi ágyáról üzent a rajogóinak és családjának. A feleségétől bocsánatot kért az újabb baleset miatt, a térdéről pedig azt mondta, hogy a műtét után tele van fémmel: Olyan, mint egy svájci bicska.

Dátum: 2017. 06. 12. 07:00

Robbie Williams pálcikaangyalt varratott magára  (Slepp)

A nemrég elhunyt Sir Roger Moore emlékére újabb tetoválást helyeztetett el testén a bőrművészetnek szenvedélyesen hódoló Robbie Williams. Moore klasszikus sorozatának pálcikafigurája, az Angyal vonalrajza került a karjára. A friss tatu képét a twitteren is közzé tette.

Dátum: 2017. 06. 11. 07:29

Megvan a nevük a Clooney-ikreknek!  (Slepp)

A 39 éves emberjogi ügyvédnek és 56 filmsztár férjének különböző nemű ikrei születtek. A Clooney-házaspár gyermekei kedd óta: Ella és Alexander. Egy angol újságírónő sokkolónak nevezte, hogy hétköznapi neveket adtak gyermekeiknek. "És még ők tartják magukat hírességnek!, Te szent ég!" – írta a Twitteren a hírre. A fotón a páros egy vízitaxinál pózol Velencében. Alexandernek még erősödnie kell.

Dátum: 2017. 06. 07. 07:42

[1] 2 3 4 5 ... 20   Következő >


Régebbi hírek eléréséhez használja a keresőt.

box alja
Impresszum  |  Szabályzat  |  Kapcsolat

Weboldal készítés